Huolto ja korjaus

Nykypäivänä moottoriöljyjä ja moottoreita on tuhansia erilaisia. Käyttämällä autosi huollossa alan ammattilaisilla varmistat että autosi saa juuri oikeat öljyt ja nesteet. Väärät öljyt moottorissa tai vaihdelaatikossa saattavat aiheuttaa jopa tuhansien eurojen vahinkoja autollesi. Varaosat autoosi räätälöidään aina toiveittesi mukaan tarvike laatuisesta aina merkkiosiin. Kun osat tulevat korjaamomme kautta niin huolloilla ja korjauksilla on aina täysi takuu. Mikäli asiakas toimittaa omat varaosat koskee takuu vain työn osuutta.

Auton nouto ja hinaus

Oliko aamulla ikävä yllätys ? Käänsit avaimesta ja työmatka ei alkanutkaan ?

Meiltä apu ongelmiisi. Soitto ja riennämme paikalle apuun. Tarvittaessa kuljetamme auton korjaamolle josta matkasi jatkuu laina-autolla työmaalle. Laina-auto on veloitukseton. Hinaus ja kotikäynnin hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti etäisyyden mukaan. Tarvitseeko autosi noutaa hieman kauempaa ? Rohkea rimpautus meille ja homma hoituu vaikka sitten Naantalista asti.

Laina-auto

Laina autollamme hoidat kätevästi kauppa reissut huollon aikana taikka töissä kulkemisen suuremman remontin sattuessa kohdalle. Auto on veloitukseton asiakkaalle.

Vika diagnostiikka

Uuden aikaiset testeri laitteemme takaavat sen että autosi sähköviat paikantuvat helposti ja nopeasti. Tällä hetkellä käytössämme on Psa, Launch sekä Texa. Monenlaiset erikoistoiminnot löytyvät laitteistamme mm. sähköisen käsijarrun vapautus, hiukkas suodattimen pakko poltto ja tietenkin huoltovalojen kuittaus.

Ilmastoinnin huolto

Nykyaikaiset laitteemme varmistavat että autosi pysyy kylmänä kovassakin helteessä. Vuotojen paikannus ja järjestelmän korjaus hyvissä ajoin säästää selvää rahaa. Vuodot paikannetaan typpi paineistuksella sekä uv lampulla. Voit myös tuoda autosi ilmastoinnin tyhjäykseen mikäli aiot itse vaihtaa esimerkiksi kompressorin. Näin säästämme luontoa ja sinä säästät rahaa sillä tuodessasi auton takaisin täyttöhuoltoon vähennämme talteen otetun kylmäaineen täyttöhuollon loppusummasta. Kylmäaine 5€/100g